SOM ESPECIALISTES EN TOT TIPUS DE REPARACIONS PER A LA LLAR I EN LA PRESTACIÓ DE SERVEIS DE REFORMES I MANTENIMENT 24 HORES 365 DIES ANY

AÏLLAMENTS IMPERMEABILITZACIONS

A construcción Núñez som els “Manetes” d’Andorra. Reparacions domèstiques i més... Fem les següents feines: -botiga física -botiga online -tota classe d’aluminis -mampares -electricistes -llauners -paletes -pintors -fusters -climatitzacions -cctv -petita venta d’electrodomèstics -venta de calderes -fatxades / mono capa -tota classe de manteniments -tenim ingeniers per fer qualsevol projecte -butlletins elèctrics,aigua,gas,clima -il·luminació led -Reparacións de maquinas de cosir -muntadors de mobles -servei furgoneta + conductor -vidres / miralls -venta i reparació de motors de persianes -venta i reparació de motors de motors de portes -enguixadors -paletes Serveis: Els serveis que donem són de tot tipus, tot el que vulguis fer o ho tinguis espatllat abans de trucar a un altre ens pots trucar a nosaltres, i intentarém solucionar-ho al mateix dia i si podem al mateix moment. Treballem de dilluns a diumenge, 24 hores al dia, tu truca’ns al +376329301 i selecciona amb quina secció del manetes vols parlar, t’enviarem l’operari pertinent, de tu a tu, aixi funcionem nosaltres, sense intermediaris, sense entrebancs, sense trucades en espera… i sempre ens podràs localitzar així de fàcil treballem nosaltres. Tant costa trobar operaris qualificats? Tens els millors operaris directament, al centre de Manresa!!!! Nosaltres cobrem el material + hores de muntatge de l’operari… RES Més!!! A L’HORA QUE VULGUIS, AL DIA QUE VULGUIS, ENS TENS PER EL QUE ET FACI FALTA!!! Sempre a la teva disposició, amb les ganes de tirar endavant, tot i les dificultats que tothom està vivint,

ELS NOSTRES SERVEIS Aïllaments tèrmics i acústics. Envans prefabricats. Sostres decoratius i industrials SECTOR PARTICULAR FALSOS SOSTRES, ENVANS, AÏLLAMENTS TÈRMICS, AÏLLAMENTS ACÚSTICS, REVESTIMENTS, COBERTS, DECORACIÓ SECTOR COMERÇ. FALSOS SOSTRES, ENVANS, AÏLLAMENTS TÈRMICS, AÏLLAMENTS ACÚSTICS, REVESTIMENTS, PROTECCIÓ FOC, DECORACIÓ. SECTOR HOSTALERIA. FALSOS SOSTRES, ENVANS, AÏLLAMENTS TÈRMICS, AÏLLAMENTS ACÚSTICS, PROTECCIÓ FOC, REVESTIMENTS, DECORACIÓ, CALORÍFUGUES. SECTOR INDUSTRIAL. FALSOS SOSTRES DECORATIUS I INDUSTRIALS, AÏLLAMENTS TÈRMICS FRED I CALOR, AÏLLAMENTS ACÚSTICS, PROTECCIÓ FOC, COBERTS.

ELS NOSTRES SERVEIS
Aïllaments tèrmics i acústics. Envans prefabricats. Sostres decoratius i industrials

SECTOR PARTICULAR
FALSOS SOSTRES, ENVANS, AÏLLAMENTS TÈRMICS, AÏLLAMENTS ACÚSTICS, REVESTIMENTS, COBERTS, DECORACIÓ

SECTOR COMERÇ.
FALSOS SOSTRES, ENVANS, AÏLLAMENTS TÈRMICS, AÏLLAMENTS ACÚSTICS, REVESTIMENTS, PROTECCIÓ FOC, DECORACIÓ.

SECTOR HOSTALERIA.
FALSOS SOSTRES, ENVANS, AÏLLAMENTS TÈRMICS, AÏLLAMENTS ACÚSTICS, PROTECCIÓ FOC, REVESTIMENTS, DECORACIÓ, CALORÍFUGUES.

SECTOR INDUSTRIAL.
FALSOS SOSTRES DECORATIUS I INDUSTRIALS, AÏLLAMENTS TÈRMICS FRED I CALOR, AÏLLAMENTS ACÚSTICS, PROTECCIÓ FOC, COBERTS.

CONSTRUCCIONS NUÑEZ ANDORRA Impermeabilitzacions, és una empresa especialitzada en el camp de la impermeabilització de cobertes composta per professionals amb anys d'experiència, realitzant tot tipus d'intervencions tant en obra nova com en rehabilitació i recobriment de superfícies. Després de tots aquests anys, CONSTRUCCIONS NUÑEZ ANDORRA Impermeabilitzacions passa a especialitzar-se exclusivament en la rehabilitació, reparació de filtracions i goteres a més del manteniment de Cobertes Industrials, magatzems, naus i Indústries, Edificació en general, Comunitats de Propietaris, Comercials i Grans Superfícies, posicionant-se així com empresa capdavantera en aquest camp, per la nostra experiència, qualitat i professionalitat. CONSTRUCCIONS NUÑEZ ANDORRA Impermeabilitzacions dóna resposta a les més exigents necessitats del mercat i per a això comptem amb un elevat grau de capacitació tècnica, un equip humà qualificat altament professional, amb un constant afany de superació.

CONSTRUCCIONS NUÑEZ ANDORRA Impermeabilitzacions, és una empresa especialitzada en el camp de la impermeabilització de cobertes composta per professionals amb anys d’experiència, realitzant tot tipus d’intervencions tant en obra nova com en rehabilitació i recobriment de superfícies.
Després de tots aquests anys, CONSTRUCCIONS NUÑEZ ANDORRA Impermeabilitzacions passa a especialitzar-se exclusivament en la rehabilitació, reparació de filtracions i goteres a més del manteniment de Cobertes Industrials, magatzems, naus i Indústries, Edificació en general, Comunitats de Propietaris, Comercials i Grans Superfícies, posicionant-se així com empresa capdavantera en aquest camp, per la nostra experiència, qualitat i professionalitat.
CONSTRUCCIONS NUÑEZ ANDORRA Impermeabilitzacions dóna resposta a les més exigents necessitats del mercat i per a això comptem amb un elevat grau de capacitació tècnica, un equip humà qualificat altament professional, amb un constant afany de superació.