MICROCIMENT I PAVIMENT

MICROCIMENT I PAVIMENTS CONTINUU REFORMA SENSE OBRES ¿D'on procedeix? Està inspirat en el Tadelakt, paraula àrab que significa terra brunyida i fa referència a una tècnica que es realitza al nord d'Àfrica, encara que el seu origen el trobem a l'imperi Romà. ¿Vol reformar la seva cuina, bany o qualsevol altra estança de la seva llar?, ¿Vol evitar el desenrunament i que el seu habitatge segueixi sent un lloc habitable durant la reforma? El Microciment és la solució més elegant, moderna i personalitzada per al seu projecte. El fet de ser un revestiment continu amb aplicació directa i només amb un gruix de 3 mm, amb el Microciment tindrà la possibilitat de realitzar decoracions contínues sense juntes. Podent personalitzar el mateix llenguatge decoratiu a terres i parets i fins i tot banyeres, dutxes, lavabos, mobles... segons les preferències i necessitats de cada client. ¿Quins colors es poden aplicar? Encara que disposem d'una carta de colors bàsica, podem obtenir el color i to que vostè desitgi i s'adapti millor al seu projecte. Quins avantatges té en relació a una obra de reforma convencional? Acabat en 72 hores. Aplicació directa sense obres i en la majoria de superfícies. Un únic preu de reforma acabada i sense sorpreses. Sense materials (rajoles) d'una banda i mà d'obra (desenrunament i col·locació) d'un altre. El que fa que li presentem un pressupost més assequible i competitiu, estalviant en temps i diners. Producte impermeable, resistent i versàtil. Creació de dissenys únics i colors personalitzats.

MICROCIMENT I PAVIMENTS CONTINUU REFORMA SENSE OBRES
¿D’on procedeix? Està inspirat en el Tadelakt, paraula àrab que significa terra brunyida i fa referència a una tècnica que es realitza al nord d’Àfrica, encara que el seu origen el trobem a l’imperi Romà.
¿Vol reformar la seva cuina, bany o qualsevol altra estança de la seva llar?,
¿Vol evitar el desenrunament i que el seu habitatge segueixi sent un lloc habitable durant la reforma?
El Microciment és la solució més elegant, moderna i personalitzada per al seu projecte.
El fet de ser un revestiment continu amb aplicació directa i només amb un gruix de 3 mm, amb el Microciment tindrà la possibilitat de realitzar decoracions contínues sense juntes.
Podent personalitzar el mateix llenguatge decoratiu a terres i parets i fins i tot banyeres, dutxes, lavabos, mobles… segons les preferències i necessitats de cada client.
¿Quins colors es poden aplicar?
Encara que disposem d’una carta de colors bàsica, podem obtenir el color i to que vostè desitgi i s’adapti millor al seu projecte.
Quins avantatges té en relació a una obra de reforma convencional?
Acabat en 72 hores.
Aplicació directa sense obres i en la majoria de superfícies.
Un únic preu de reforma acabada i sense sorpreses. Sense materials (rajoles) d’una banda i mà d’obra (desenrunament i col·locació) d’un altre. El que fa que li presentem un pressupost més assequible i competitiu, estalviant en temps i diners.
Producte impermeable, resistent i versàtil.
Creació de dissenys únics i colors personalitzats.