REHABILITACIÓ D’EDIFICIS

A Construccions Nuñez Andorra creiem que una restauració i rehabilitació d'edificis ha de ser realitzada per experts i professionals amb talent. Un treball professional implica en primer lloc, el sanejament tècnic de la finca i la prevenció de futurs problemes en aquesta. Per això, disposem d'un equip independent de tècnics que donarà solucions immediates a les necessitats dels nostres clients, a més d'informes detallats i realitzats per experts en restauració d'edificis. Durant tota la realització i execució de la restauració, un equip de professionals guia al client en el procés que estigui en execució. Volem que els nostres clients estiguin informats en tot moment sobre el treball que estem realitzant en el seu immoble. Som especialistes en la restauració i rehabilitació d'edificis. Tenim un equip d'operaris amb una àmplia experiència i que estan en constant formació, per proporcionar als nostres clients resultats òptims amb les últimes tècniques i novetats de restauració. Realitzem l'adequació estructural i funcional, analitzant i comprovant qualsevol part de l'edifici per garantir la seguretat en tota l'estructura.

A Construccions Nuñez Andorra creiem que una restauració i rehabilitació d’edificis ha de ser realitzada per experts i professionals amb talent. Un treball professional implica en primer lloc, el sanejament tècnic de la finca i la prevenció de futurs problemes en aquesta. Per això, disposem d’un equip independent de tècnics que donarà solucions immediates a les necessitats dels nostres clients, a més d’informes detallats i realitzats per experts en restauració d’edificis.
Durant tota la realització i execució de la restauració, un equip de professionals guia al client en el procés que estigui en execució. Volem que els nostres clients estiguin informats en tot moment sobre el treball que estem realitzant en el seu immoble.
Som especialistes en la restauració i rehabilitació d’edificis. Tenim un equip d’operaris amb una àmplia experiència i que estan en constant formació, per proporcionar als nostres clients resultats òptims amb les últimes tècniques i novetats de restauració.
Realitzem l’adequació estructural i funcional, analitzant i comprovant qualsevol part de l’edifici per garantir la seguretat en tota l’estructura.