CONSTRUCCIONS CASES

A CONSTRUCCIONS NÙÑEZ som especialistes en CONSTRUCCIONS DE CASES A MIDA. Som una empresa constructora del Principat d'Andorra que realitza tot tipus d'obres; construcció de cases a mida, cases unifamiliars, xalets, rehabilitació de bordes típiques, reformes de banys, reformes de cuines, parquets, reformes de pisos, locals comercials, reformes urgents de botigues. Oferim assessorament adequat i personalitzat en cada projecte, proposant solucions fiables, eficients i econòmiques adaptades a les necessitats dels nostres clients a l'hora d'efectuar el disseny, planificació i construcció de la seva casa o de qualsevol obra. Fem cases a mida, CONSTRUCCIONS NUÑEZ coordina, organitza i executa les obres de principi a fi, des de l'arquitecte fins a l'interiorista, passant per tots els industrials que intervenen en la construcció d'una casa a mida, cuidant tots els detalls sense pèrdues de temps, amb seguretat i garantia de control de qualitat, per això comptem amb un equip multidisciplinari de professionals amb una àmplia experiència.

A CONSTRUCCIONS NÙÑEZ som especialistes en CONSTRUCCIONS DE CASES A MIDA.
Som una empresa constructora del Principat d’Andorra que realitza tot tipus d’obres; construcció de cases a mida, cases unifamiliars, xalets, rehabilitació de bordes típiques, reformes de banys, reformes de cuines, parquets, reformes de pisos, locals comercials, reformes urgents de botigues.
Oferim assessorament adequat i personalitzat en cada projecte, proposant solucions fiables, eficients i econòmiques adaptades a les necessitats dels nostres clients a l’hora d’efectuar el disseny, planificació i construcció de la seva casa o de qualsevol obra.
Fem cases a mida, CONSTRUCCIONS NUÑEZ coordina, organitza i executa les obres de principi a fi, des de l’arquitecte fins a l’interiorista, passant per tots els industrials que intervenen en la construcció d’una casa a mida, cuidant tots els detalls sense pèrdues de temps, amb seguretat i garantia de control de qualitat, per això comptem amb un equip multidisciplinari de professionals amb una àmplia experiència.