XEMENEIES I LLARS DE FOC

XEMENEIES I LLARS DE FOC venda i instal·lació de productes relacionats amb el foc: llars de foc, xemeneies, cassetes, calderes, estufes, inscrutables, recuperadors de calor, forns, termo estufes.. També disposem de tot tipus de decoracions i revestiments. A CONSTRUCCIONS NUÑEZ ANDORRA tenim un equip d'instal·ladors altament qualificats per tal de garantir-vos unes instal·lacions segures i que compleixin tots els requisits de la llei. Les nostres xemeneies venen avalades directament pel fabricant. Els nostres productes es basen en l'aprofitament i estalvi d'energia, especialment en combustible de pellets. Et podrem assessorar, i si us interessa, poder fer un projecte a mida per la vostra llar.

XEMENEIES I LLARS DE FOC venda i instal·lació de productes relacionats amb el foc: llars de foc, xemeneies, cassetes, calderes, estufes, inscrutables, recuperadors de calor, forns, termo estufes.. També disposem de tot tipus de decoracions i revestiments.
A CONSTRUCCIONS NUÑEZ ANDORRA tenim un equip d’instal·ladors altament qualificats per tal de garantir-vos unes instal·lacions segures i que compleixin tots els requisits de la llei. Les nostres xemeneies venen avalades directament pel fabricant.
Els nostres productes es basen en l’aprofitament i estalvi d’energia, especialment en combustible de pellets. Et podrem assessorar, i si us interessa, poder fer un projecte a mida per la vostra llar.