PORTER AUTOMATIC

 Habitatges unifamiliars, xalets, bordes, edificis, urbanitzacions, tenim el porter automàtic que necessites. Renovem, reparem o ampliem la teva instal·lació. A més, distribuïm equips de tot tipus (central de consergeria, secret, videoporters, amb cable coaxial, etc) i sempre de primeres marques com Fermax, Golmar, Tegui, Bticino, etc Al nostre país el videoporter només és usat per veure a qui deixem passar a la nostra comunitat i obrir la porta, però a la resta del món el seu ús és molt diferent. ¿Contestar el visitant des del mòbil o tablet? El nou videoporter és més que mai un porter de veritat. Si no estem a casa, el videoporter pot guardar una captura de qui ha vingut a visitar-nos, però si ho connectem a internet podrem contestar des de fora de casa amb el nostre Smartphone i fins i tot obrir la porta als nostres familiars si vénen a casa sense claus. A l'Índia, hi ha blocs d'apartaments amb centenars de veïns i li donen un ús molt particular al videoporter. La xarxa de monitors és convertida en un grup de "Whatsapp" que serveix per comunicar-se d'un pis a un altre deixant-se missatges entre ells. Algú ha pensat en obrir la porta de garatge des del videoporter? Doncs sí, es pot fer això i molt més. Des dels polsadors del monitor podem controlar tot tipus de panys a part de l'entrada de la nostra comunitat. Obrir la porta del garatge, enviar l'ascensor a la planta baixa, encendre els llums del portal ... les capacitats són il·limitades. Una altra de les possibilitats d'un sistema amb vídeo és instal·lar diverses càmeres com si fos un circuit tancat de TV i des de casa vigilar qui entra i qui ronda pels nostres passadissos i escales. Amb una tecla podrem alternar entre les diferents càmeres de vídeo que estiguin instal·lades a la comunitat. Finalment, les capacitats domòtiques que ens aporten certs monitors són infinites. Es poden convertir en el centre de l'habitatge des d'on podem controlar la il·luminació, la climatització, l'alarma i la seguretat de l'habitatge, l'automatització de les persianes, diferents controls domèstics coordinats depenent del moment del dia i dels controls a fer. Els videoporters encara no han fet el pas endavant a aquest món semblant a la ciència-ficció. A poc a poc s'han anat incloent diferents funcions bàsiques, però no són moltes les comunitats que s'atreveixen a fer el pas. Des de Construccions Núñez convidem a conèixer tot aquest tipus de serveis els quals oferim avui en dia, encara que semblin de demà.

Habitatges unifamiliars, xalets, bordes, edificis, urbanitzacions, tenim el porter automàtic que necessites.
Renovem, reparem o ampliem la teva instal·lació.
A més, distribuïm equips de tot tipus (central de consergeria, secret, videoporters, amb cable coaxial, etc) i sempre de primeres marques com Fermax, Golmar, Tegui, Bticino, etc
Al nostre país el videoporter només és usat per veure a qui deixem passar a la nostra comunitat i obrir la porta, però a la resta del món el seu ús és molt diferent.
¿Contestar el visitant des del mòbil o tablet?
El nou videoporter és més que mai un porter de veritat. Si no estem a casa, el videoporter pot guardar una captura de qui ha vingut a visitar-nos, però si ho connectem a internet podrem contestar des de fora de casa amb el nostre Smartphone i fins i tot obrir la porta als nostres familiars si vénen a casa sense claus. A l’Índia, hi ha blocs d’apartaments amb centenars de veïns i li donen un ús molt particular al videoporter. La xarxa de monitors és convertida en un grup de «Whatsapp» que serveix per comunicar-se d’un pis a un altre deixant-se missatges entre ells.
Algú ha pensat en obrir la porta de garatge des del videoporter?
Doncs sí, es pot fer això i molt més. Des dels polsadors del monitor podem controlar tot tipus de panys a part de l’entrada de la nostra comunitat. Obrir la porta del garatge, enviar l’ascensor a la planta baixa, encendre els llums del portal … les capacitats són il·limitades.
Una altra de les possibilitats d’un sistema amb vídeo és instal·lar diverses càmeres com si fos un circuit tancat de TV i des de casa vigilar qui entra i qui ronda pels nostres passadissos i escales. Amb una tecla podrem alternar entre les diferents càmeres de vídeo que estiguin instal·lades a la comunitat.
Finalment, les capacitats domòtiques que ens aporten certs monitors són infinites. Es poden convertir en el centre de l’habitatge des d’on podem controlar la il·luminació, la climatització, l’alarma i la seguretat de l’habitatge, l’automatització de les persianes, diferents controls domèstics coordinats depenent del moment del dia i dels controls a fer.

Els videoporters encara no han fet el pas endavant a aquest món semblant a la ciència-ficció. A poc a poc s’han anat incloent diferents funcions bàsiques, però no són moltes les comunitats que s’atreveixen a fer el pas. Des de Construccions Núñez convidem a conèixer tot aquest tipus de serveis els quals oferim avui en dia, encara que semblin de demà.