PARQUETS

PARQUET un dels elements de gran importància a l'hora de realitzar una reforma integral o parcial d'un pis, xalet, hotel, apartament, casa o habitatge és la instal·lació de paviments, ja que és una de les parts més importants en la decoració final de l'espai. El nostre distribuïdor de parquets disposa d'una àmplia varietat de dissenys i qualitats de parquets laminats, així com una àmplia gamma d'accessoris imprescindibles per a la correcta instal·lació del parquet (sòcols, juntes de dilatació, juntes de transició, aïllants, coles i adhesius, etc.). Els parquets laminats que utilitzem són d'alta qualitat. Disposem de tot tipus d'acabats tradicionals, rústics i moderns, per adaptar-nos a tot tipus d'ambients i espais. Aconsellem als nostres clients que triïn aquell parquet que més s'adapti a les seves necessitats, depenent de l'ús (resistència AC3 – AC4 – AC5). Podem oferir parquets per a habitatges, locals comercials, restaurants, hotels, apartaments, apart-hotels, etc. AC3, ús domèstic general. AC4, ús domèstic intens i comercial general. AC5, ús comercial Intens. Estem especialitzats en tot tipus de sòls laminats i en el muntatge de paviments interiors i exteriors. El parquet laminat és un producte sintètic d'alta resistència al desgast i l'abrasió. Hi ha multitud d'acabats i textures al mercat. Entre els diferents parquets laminats existents podem trobar diferents formats de lama. Les lames amples evoquen a ambients tradicionals i rústics. Hi ha una extensa col·lecció de parquets amb dos lames i de tres lames, amb els quals és possible obtenir decoracions més modernes i originals.

PARQUET un dels elements de gran importància a l’hora de realitzar una reforma integral o parcial d’un pis, xalet, hotel, apartament, casa o habitatge és la instal·lació de paviments, ja que és una de les parts més importants en la decoració final de l’espai.
El nostre distribuïdor de parquets disposa d’una àmplia varietat de dissenys i qualitats de parquets laminats, així com una àmplia gamma d’accessoris imprescindibles per a la correcta instal·lació del parquet (sòcols, juntes de dilatació, juntes de transició, aïllants, coles i adhesius, etc.).
Els parquets laminats que utilitzem són d’alta qualitat. Disposem de tot tipus d’acabats tradicionals, rústics i moderns, per adaptar-nos a tot tipus d’ambients i espais.
Aconsellem als nostres clients que triïn aquell parquet que més s’adapti a les seves necessitats, depenent de l’ús (resistència AC3 – AC4 – AC5). Podem oferir parquets per a habitatges, locals comercials, restaurants, hotels, apartaments, apart-hotels, etc.
AC3, ús domèstic general.
AC4, ús domèstic intens i comercial general.
AC5, ús comercial Intens.
Estem especialitzats en tot tipus de sòls laminats i en el muntatge de paviments interiors i exteriors. El parquet laminat és un producte sintètic d’alta resistència al desgast i l’abrasió. Hi ha multitud d’acabats i textures al mercat.
Entre els diferents parquets laminats existents podem trobar diferents formats de lama. Les lames amples evoquen a ambients tradicionals i rústics. Hi ha una extensa col·lecció de parquets amb dos lames i de tres lames, amb els quals és possible obtenir decoracions més modernes i originals.