PLADUR

Construccions Núñez Andorra: Instal·ladors de Pladur i PlacoPlatre a Andorra capdavanteres en el món del guix i dels muntadors de Pladur a ANDORRA

Construccions Núñez Andorra: Instal·ladors de Pladur i PlacoPlatre a Andorra.
Construccions Núñez Andorra som una empresa de ANDORRA amb anys d’experiència en el sector de guix i com a muntadors de Pladur.
Amb un equip de professionals altament qualificats, li oferim el millor assessorament i l’atenció que el seu projecte es mereix. A Construccions Núñez Andorra ens encarreguem de tot el necessari perquè vostè no s’hagi de preocupar per a res i per aconseguir els resultats que vostè espera.
Només treballem amb les primeres marques del mercat, donant una total garantia dels resultats obtinguts. Treballem tant per a constructors i promotors, fem locals comercials, botigues, etc. .

També treballem per a particulars, oferint sempre els màxims nivells de qualitat, professionalitat i serietat, cosa que ens ha convertit en una de les empreses capdavanteres en el món del guix i dels muntadors de Pladur a ANDORRA. Sigui quin sigui el seu projecte, amb Construccions Núñez Andorra estarà en les millors mans.